DİYARBAKIR / EĞİL - Kaya İlkokulu

Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmenler için Bilgilendirme

OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLENDİRME!!!

Okulumuz Eğil ilçesine bağlı bir köy okuludur. Mesai saatlerimiz 8.30-14.40 arasındadır(Pazartesi çıkış saati 15.30). Tam gün eğitim yapılmaktadır. Okulumuz ile Diyarbakır il merkezi arası 34 km’dir. Merkezden yaklaşık 40 dk sürmektedir. Öğretmenlerimiz öğretmen servisi ile ulaşım sağlamaktadır.

Okulumuz 1 yeni 1 de eski olmak üzere 2 binadan oluşmaktadır. Eski binada sadece ilkokul, ana binada hem ilkokul hem de imam hatip ortaokulu bulunmaktadır.

Eski bina 5 şubeden (ana sınıfı, 1B, 2B, 3B, 4B) oluşmaktadır. Sınıf öğrenci sayılarımız ortalama 10-15 kişidir. Isınması soba ile olmaktadır. Akıllı tahta yoktur.

Ana bina 15 şubeden (ilk ve ortaokul) oluşmaktadır. Isınma kalorifer ile yapılmaktadır. Akıllı tahta bulunmaktadır.

Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 04.04.2024 10:41 - Görüntülenme: 170